AeroflotAeroflot er kåret til «4-Star Airline» av Skytrax og opererer med en av verdens yngste og mest moderne flyflåte med en gjennomsnittsalderen på 4,2 år. Aeroflot er blitt rangert blandt verdens tryggeste flyselskap, har firedoblet antall passasjerer fraktet de siste 7 årene og kom nylig inn i gruppen blandt de 20 største flyselskap i verdenen. Trip Advisor Travellers kåret Aeroflot til beste flyselskap i Europa i 2017. Aeroflot flyr fra København, Stockholm, Oslo og Helsinki den beste veien til Asia og Cuba via Sheremetyevo hub i Moskva (transittvisum ikke nødvendig). Vi benytter hypermoderneTerminal D, over 3000 m2 med shopping muligheter og spisesteder som Starbucks, Costas Coffe, Fridays og Burger King.

Aeroflot er et "All inclusive" flyselskap, mat, drikke, bagasje og setereservasjon er inkludert i billettprisen. Vi tilbyr 2x23 kilo innsjekket bagasje til/fra Skandinavia til India og Kina (unntatt Guangzhou) i økonomiklasse. Samtlige billetter er endringsbære og vi tilbyr også enveisbilletter på hele vårt rutenett.

Alle våre oversjøiske maskiner er utstyr med wifi, flatbeds i businessklassse og individuelle, topp moderne underholdningssystemer i alle klassene. Aeroflot inngår i den prestisjetunge TOP-10 flyselskap gruppen med beste meny ombord. Menyen i businessklassse er alldeles spesielt utvalgt. Flyselskapets kokker; Pierre Gagnaire, Alain Llorca (fra Frankrike) and Björn Franzen fra Sverige er alle kjente kokker fra Moskvas og Skandinavias absolutt beste restauranter.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen ombord!